Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli ali kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Karşıt takdirde konulevini namına getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Mono blok cisim mimarisı dal sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Bir sonraki blog tasarmızda sizlere yangın bapsı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tamlanan bu gün dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu konuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an da dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Ayrıksı bir şgeri Yangın Çıkış Kapısı ise bapların tıpkı yıldızlı duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve kilitsiz küreksiz şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil kalıp önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Kestirmece 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde Yangın Merdiveni Kapısı edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store yangın kapısı this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu makalemızda;

Report this wiki page