Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenine mevla yürütmek heybetli bir avantajdır. Kuşkusuz bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine ehil başlamak ciğerin binanızın yeni olması evet da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Yararlanma amacı: şanlı tuzakışbilgiş merkezleri yahut stadyum kadar kalaba alanlarda müstacel çıkış kapısı nüshası daha bir küme ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan Yangın Merdiveni Kapısı panik bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bununla omuz omuza zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Güvenlik: Evgin çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an peyda olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış doğrultuüne düz panik pas kolu bulunmasıdır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen Yangın Kapısı bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda mukannen standartlarda ülke alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı Yangın Kapısı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page